De nieuwsbrief en het abonnementsysteem

Eindelijk dan; de nieuwsbrief. Niet elke week honderden aanbiedingen, maar verslagen, een aankondigingen van middagjes, tochten en evenementen die wellicht te combineren zijn met varen.

U heeft ooit aangegeven prijs te stellen op deze nieuwsbrief. Mocht u dat niet of niet meer willen meld u zich af en u wordt direct en automatisch uit het systeem verwijderd.

 

 

Het SailingOffline zeilabonnement

Tickets to the Northsea
Tickets to the Northsea

Varen Zonder Zorgen,  het abonnementssysteem,. Op verzoek en aangeven van onze eigen gasten en opstappers. Sparen voor zeiltochten en met anderen discussiëren over leuke ideetjes. En met leuke extra mogelijkheden voor abonnees. Er is een plan geopperd om een competitie op te stellen voor het snelste rondje rondom de boeien.  En zo’n rondje mag dan maar een keer per zeildag gevaren worden om er geen wedstrijddag van te maken. Maar iedereen beslist mee.

Lees er alles over onder het kopje Zeilabonnement.

 

Ook zakelijk interessant

Zaken abonnementHet abonnement kan ook op een bedrijfsnaam worden gezet (factuur ex. BTW) , en gebruikt worden voor incentive, training of tochtjes met zakenrelaties. Van deze tochten is het beeldmateriaal, High Res fotografie en op verzoek zelfs HD video, voor uw bedrijfspromotie uiteraard vrij te gebruiken. Een mooi schip in actie geeft een goede exposure.  En als abonnee heeft u volop mogelijkheden qua planning. Met een paar cateraars zijn al goed werkende afspraken gemaakt en leuke tochten uitgevoerd.

Voorproeven?

Op zondag 22 september is de eerste open dag hierover. Er volgen er nog meer dit jaar. We zijn dan op de boot, kunnen allerlei vragen beantwoorden en aan de hand van onze presentatiemappen u een beeld geven van de mogelijkheden. . En u kunt inschrijven natuurlijk. Wat later in de middag gaan we nog even naar buiten om toch nog gauw een snuifje zeelucht op te doen. Laat wel even weten als je mee wilt varen. En voor diegenen die het al meteen zien zitten (de mensen van het eerste uur en  de conceptfase zijn al op de hoogte); bel of mail en we sturen het modelcontract direct op.